Lichtfront (Ploegsteert)

Op uitnodiging van Michel Gilté ben ik gevraagd geweest om sfeerfoto’s te nemen van het lichtfront in Ploegsteert voor het Departement Internationaal Vlaanderen. Voor mij een uitdaging daar ik meestal in de natuur vertoef. Het moment waarbij onze koning en koningin aankwamen, hun kaarsjes neerzetten in het interpretatiecentrum en handjes uitdeelden aan de notabelen en het dol enthousiaste publiek, was het even hectisch, er werd geflitst, met lenzen gezwaaid en gedrumd … what a job! ’s Avonds na al het gewoel ben ik nog even nagebleven om nachtfoto’s te nemen van de locatie om tenslotte naar huis terug te keren met heel gemixte gevoelens … het was een onbeschrijfelijke ervaring!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s