Utrecht … fietsstad!

Hier in deze stad is de fiets er baas, geen auto die het kan opnemen tegen de fiets. Zelf hebben we de auto geparkeerd aan de rand van de stad om dan het openbaar vervoer te nemen (Piece of cake!) … zalig gewoon! Het was eigenaardig om voor de eerste maal in mijn leven te moeten opletten voor fietsers die van overal en nergens leken te komen! De stad is gewoon doordrongen van fietsers! De stad kan kort en bondig omschreven worden als een kruising tussen Gent en Brugge, heel mooi en zeker een aanrader!

2 thoughts on “Utrecht … fietsstad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s