Thorntonbank

Het windmolenpark in zee, dit stond nu al eens lang op mijn verlanglijstje! Het weer was niet zo fantastisch, de zee daarentegen was nagenoeg kalm en het was best aangenaam qua temperatuur. Het windmolenpark is inderdaad imposant en het heeft me geen moment gespeten! Onderweg werden we voortdurend geïnformeerd over de fauna en flora van de zee en de Thornbank zelf. Ook hebben we enkele leuke ontmoetingen gehad onderweg! Prachtig initiatief en voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s