Big Jump @Kortrijk (2)

Zondag was het dan zo ver, stipt om 15.00u de laatste Big Jump, springen voor proper water! Water die ons allen zo kostbaar is, water die als bloed door ons leven heen stroomt en waar zo kwistig mee wordt omgesprongen.
Als fotograaf mocht ik getuige zijn van het tegendeel, de hoge opkomst van deelnemers en kijklustigen gaven een duidelijk signaal naar de beleidsmakers toe (waarvan er ook enkelen aanwezig waren), mensen die het serieus menen door deel te nemen aan deze laatste Big Jump. Het was vooral fun! Wat ook opviel was dat velen met de fiets waren gekomen!

Het waren zalige momenten …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s