La Brenne …

Wie dacht dat “La Brenne” een saai en doods stukje Frankrijk was kan ik verzekeren dat het omgekeerde eerder waar is! Ik ben nog aan het nagenieten! En om het plaatje compleet te maken kan ik jullie de rust en stilte in de B&B van Dirk en Marleen aanbevelen! Een oase van verwennerij waar je na een noeste dag van fotograferen (wandelen of fietsen) volledig terug op je plooi kan komen om je dag af te sluiten in schoonheid!

En met speciale dank aan Tom Linster van ‘dewereldzien’ die onze steun en toeverlaat was die week.

http://www.dewereldzien.be/nl

http://brenneberry.com/

Advertenties

4 thoughts on “La Brenne …

  1. Vorig jaar waren we op bezoek bij Marleen en Dirk, niet alleen een hartelijk ontvangst maar ook het met liefde klaar gemaakt ontbijt en avond eten waren op zen zacht gezegd heerlijk en uitgebreid.
    De natuur is overdonderend rustig en de uitgebreide fauna en flora trekt iedereen aan. Neem de tijd om de streek beter te verkennen en kom tot rust met glaasje in één hand en de verrekijker in de andere. Groetjes uit Sint-Niklaas , Vicky en Giovanni xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s